Avek

Algemeen

In Avek bedden komt Nederlands vakmanschap terug. Hoogwaardige materialen maken een Avek boxspring tot hoogstaande boxspring.
De boxsprings van Avek bestaan uit meerdere lagen: de boxspring zelf, de matras en daar bovenop eventueel een topmatras voor een extra comfortabele laag. U slaapt extra lekker door de bijzondere comforteigenschappen van boxsprings. De Avek boxspring heeft verschillende programma’s, met elk een eigen karakter.

Oorsprong van Avek

Al sinds 1927 is Avek een toonaangevend Nederlands producent van kwalitatief, hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems. In de beddenfabriek in het Friese Surhuisterveen gaan moderne technieken en kennis van het beddenvak hand in hand. Iedereen leeft daar het motto van oprichter Roel Kok na: ‘Elk Avek bed, elk boxspringbed en elke matras wordt met liefde en zorg gemaakt, door mensen die hun vak verstaan en vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap.’

Uniek aan het merk Avek

Avek is er als enige merk glansrijk in geslaagd om topkwaliteit te koppelen aan een interessante prijs die past bij het product. Daarnaast maakt Avek uw bed helemaal op maat. De keuze voor uitsluitend hoogwaardige materialen waarborgt de duurzaamheid en het comfort van de Avek bedden. Dit is uniek, want geen enkel Hollands merk kan dit (meer) aanbieden. Bij Sleep Lounge zijn we trots op dit merk. Daarnaast heeft Avek sinds kort een instelbare ergonomische boxspring om de juiste vorming en steun bij schouders, taille en heupen in te stellen.

Verschillende modellen

Noflik, Simmer en Ljocht zijn de collecties waarmee Avek zich presenteert. Noflik is het Friese woord voor ‘aangenaam, prettig’ en is geïnspireerd op de rust van het Friese land. Simmer betekent ‘zomer’ en Ljocht staat voor ‘licht’. Maar alle Avek collecties garanderen een goede nachtrust en uitgerust wakker worden. Avek biedt ook flexibele oplossingen met haar ruimtebesparende bedden, handig voor onverwachte logés.

Slaapadvies

De keuze van uw bed ontstaat na onze deskundige manier van vier verschillenden stappen die wij samen met u doorlopen in de Sleep Lounge.

Bekijk hier hoe wij samen met u tot de juiste ‘nachtrust’ komen.

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

 

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS