Carpe Diem

Algemeen

Carpe Diem betekend: Pluk de dag. Een mooi gekozen naam voor deze Zweedse fabrikant die mooie en comfortabele boxsprings maakt. Carpe Diem heeft verstelbare bedden en framebedden. De vormgeving van de Carpe Diem bedden is aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Luxe gecapitonneerde hoofdborden zijn een optie, maar ook strakke hoofdborden met een designuitstraling zitten in het Carpe Diem assortiment. Kies een moderne grijze stof of juist een lichte chique stof.

Oorsprong van Carpe Diem

Carpe Diem Beds of Sweden komt zoals de naam al zegt uit Zweden en is opgericht in 1995. De bedden en accessoires worden verkocht in zo’n twintig landen. Deze bedden zijn voorzien van het milieukeurmerk 'Zwaan'. Dit betekent dat de bedden tijdens hun hele levenscyclus voldoen aan de eisen op het gebied van milieueffecten. Het hout van deze bedden is niet afkomstig uit bedreigde bossen, maar uit duurzame bosbouw. Bij dit merk staat in het hele traject de zorg voor het milieu voorop, van het bos tot in de slaapkamer. Milieu en kwaliteit gaan dus hand in hand bij Carpe Diem en bieden een solide basis voor de toekomst.

Uniek aan het merk Carpe Diem

Uniek "mini" toppertje op elke veer. Het door Carpe Diem ontwikkelde Contour Pocket Systeem (CPS) is de perfectionering van het pocketveer systeem. Normaal worden de pocketveren afgedekt met een laag van latex wat zorgt voor een zacht comfort. Bij CPS zijn alle pocketveren afzonderlijk gevuld met daar bovenop een laagje latex, eigenlijk een mini toppertje (bruin op de foto); iedere veer heeft daardoor zijn eigen afdekking wat zorgt voor een nog prettiger opvang van de druk die het lichaam uitoefent. Er zijn vele eigenschappen die een Carpe Diem bed zo uniek maken. De boxsprings worden in Zweden met de hand gemaakt: u vindt een handtekening van de maker aan de onderkant van het bed. Als basis voor het bed dient een grenen houten frame van de beste kwaliteit. Het hout komt voor in het noorden van Zweden en groeit erg langzaam. Dit resulteert in een oersterke basis voor het Carpe Diem bed.

Verschillende modellen

Carpe Diem heeft verschillende typen continentale en verstelbare bedden, stuk voor stuk, vernoemd naar kleine eilandjes voor de Zweedse kust.

Slaapadvies

De keuze van uw bed ontstaat na onze deskundige manier van vier verschillenden stappen die wij samen met u doorlopen in de Sleep Lounge.

Bekijk hier hoe wij samen met u tot de juiste ‘nachtrust’ komen.

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS

 

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN