Christian Fischbacher

Algemeen

Fischbacher staat bekend om kwalitatief hoogwaardige en luxe producten. Christian Fischbacher is een Zwitserse leverancier van topkwaliteit bedtextiel. De designs van deze fabrikant zijn ontworpen volgens de laatste mode. Met de prachtigste stoffen van hoge kwaliteit wordt uw slaapkamer omgetoverd tot luxe ruimte. Meerdere ontwerpen hebben een prestigieuze textielprijs in de wacht gesleept. Christian Fischbacher staat voor elegantie, luxe, kwaliteit, comfort en innovatie.

Oorsprong van Christian Fischbacher

Al zes generaties lang brengt Christian Fischbacher exclusieve textielcollecties op de markt. In alle collecties is er een link tussen traditie en het hedendaagse. De ontwerpers zijn bepalend voor de ontwikkeling van de unieke collecties. Volgens Europese ambachtelijke traditie schilderen zij hun originele ontwerpen eerst met de hand om ze daarna in te kleuren. De stoffen vertellen verhalen uit verschillende werelden.

Van uitbundige, kleurrijke patronen tot rustige dessins en kleurstellingen. Ze creëren allemaal een andere sfeer waardoor een omgeving op magische wijze kan veranderen.

Uniek aan het merk Christian Fischbacher

De collectie bedtextiel van Fischbacher kenmerkt zich door eigentijdse, creatieve ontwerpen op katoen en katoensatijn van de allerhoogste kwaliteit. Dit bekende Zwitserse merk biedt ook een enorm ruime keus op het gebied van unikleuren.

Alle bestellingen worden apart in behandeling genomen en worden geproduceerd in het atelier van Fischbacher in Zwitserland. In alle door u gewenste maten, dus ook uitzonderlijke maten. Van dekbedovertrekken met knoop- of ritssluitingen tot aparte maten hoeslakens en slopen. Alles wordt met Zwitserse precisie tot in de puntjes verzorgd.

‘Als u naar het geritsel van het weelderige satijn luistert, als u de koelte van licht linnen voelt, dan zult u ermee instemmen dat de stoffen van Fischbacher sensueel zijn.'

Kom langs in de Sleep Lounge en ervaar onze uitgebreide Fischbacher collectie.

Afspraak maken

Meer bedtextiel

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS

 

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN