Ergosleep

Algemeen

Ergosleep heeft zich in de loop van de jaren helemaal toegelegd op innovatieve en ergonomische slaapsystemen. Daarbij heeft men zich niet gericht op ‘e’ en slaapsysteem of matras, maar het concept uitgerold in de meest toegepaste slaapsystemen. Naast het assortiment aan lattenbodems, bedden, boxsprings, matrassen biedt zij ook een uniek systeem om uw slaapprofiel te testen. In onze Sleep Lounge is het meten van uw slaapprofiel in de testcabine van Ergosleep® één van de vier fases in ons advies aan u. Onze deskundige slaapadviseurs voeren deze meting bij u uit om deze daarna te verwerken in ons slaapadvies.

Oorsprong van Ergosleep

Ergosleep® werkt al sinds 1985 aan grensverleggende, innovatieve slaapsystemen. Ergosleep werkt samen met de universiteit van Leuvenum in België. Daar wordt door onafhankelijke onderzoekers vastgesteld wat het menselijk lichaam nodig heeft om maximaal te herstellen van alle inspanningen van overdag.

Met gebruikmaking van deze kennis, deskundige en zorgvuldige meting van uw lichaam door onze slaapadviseurs weet u waar uw lichaam de meeste ondersteuning nodig heeft. Kennis die opgedaan is uit de informatie van de metingen wordt ingezet om de slaapsystemen steeds beter te laten aansluiten op de wens om goed te slapen.

Uniek aan testcabine in onze Sleep Lounge

We laten u ervaren hoe het bed aanvoelt dat helemaal op uw slaapprofiel is afgestemd, door rekening te houden met uw persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (o.a. uw favoriete slaaphouding). Deze meting wordt digitaal opgeslagen en zo kunnen we het bed voor uw lichaam op maat laten instellen. De ondersteuning wordt op deze manier maximaal op uw lichaam afgestemd.

Testen, proefliggen en advies

Uniek aan het merk Ergosleep

Ergosleep heeft lattenbodems en boxsprings die door middel van de ‘DNA’ meting van uw lichaam tot in lengte van jaren instelbaar is en zo meegroeit met de behoeften van vorming en steun van uw lichaam. De Ergosleep boxsprings en matrassen worden geleverd met perfect bijpassende matrassen voor een maximaal slaapresultaat.

Verschillende modellen

Ergosleep is niet alleen innovatief, maar luistert zeer goed naar de wensen van de klant op het gebied van vormgeving en functionaliteit. De bedden zijn leverbaar met 2 tot 4 motoren voor maximale instelbaarheid, zodat u ook comfortabel kunt zitten, lezen of tv kijken in bed. Neem daarbij het grote scala aan hoofdborden en stoffen waarmee een slaapkamer verandert in uw persoonlijk gestileerde slaapkamer. Bijna alles kan.

Slaapadvies

De keuze van uw bed ontstaat na onze deskundige manier van vier verschillende stappen die wij samen met u doorlopen in de Sleep Lounge.

Bekijk hier hoe wij samen met u tot de juiste ‘nachtrust’ komen of maak een afspraak op een moment dat het u past.

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

 

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS