Profine

Algemeen

Slapen op water is de laatste vijtien jaar enorm veranderd.
Was het vroeger een kwestie van meer of minder bewegen, tegenwoordig behoort het tot de meest geavanceerde slaapsystemen. Slapen op water is nog steeds heerlijk warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. Maar er is meer, véél meer over te vertellen.

Ontspannen slapen

Door te slapen op een waterbed kunnen uw wervelkolom en spieren zich volledig ontspannen, doordat de matras zich volledig aanpast aan de welvingen van uw lichaam. Hierdoor ontstaan er geen storende drukpunten en wordt uw bloedsomloop nergens gehinderd. In een tijd met overvolle agenda’s is de ontspanning die een waterbed geeft van enorm belang.
Bij zwangerschap is dit fijn, omdat vrouwen tot aan het einde van hun zwangerschap in elke gewenste houding comfortabel kunnen slapen.

Uniek aan ZENwaterbedden

Een ZENwaterbed lijkt in niets op een “gewoon” waterbed terwijl het alles heeft wat een gewoon waterbed populair heeft gemaakt. Een gemiddeld gewoon waterbed heeft een goede vorming maar slechte steun. Een goede demping in het begin maar deze loopt sterk achteruit.
Een ZENwaterbed is ontwikkeld om het beste van een boxspring en een waterbed te verenigen. Een ongekend comfort wordt gekoppeld aan een uitstekende ergonomie en een heerlijk klimaat. Een ZENwaterbed moet u gevoeld hebben, anders denkt u dat het niet kan.
Natuurlijk kiest u allebei uw eigen waterbed dat bij u past. U kunt uw eigen temperatuur kiezen en uw matras voorzien van een heerlijk massagesysteem. Kom dit ervaren in onze showroom.

Oorsprong van Profine

Profine bedsystemen vervaardigt sinds 2001 kwaliteitswaterbedden in haar eigen fabriek. Daar worden de waterbedden gemaakt op maat en naar de wensen van de klant. Zo kan er niet alleen snel worden ingespeeld op individuele wensen maar ook de kwaliteitscontrole is onderdeel van het zorgvuldige productieproces. Profine biedt u een keur aan watermatrassen die persoonlijk bij u passen en die u bij Sleep Lounge kunt uitzoeken. Uiteraard kijken we samen met u ook naar de modellen, stoffering en andere details zoals de stroomvoorziening van uw mobiele telefoon. Aan alles is gedacht.

Meer informatie

Wij vertellen u graag uitgebreid en deskundig over de mogelijkheden om op water te slapen.
In de Sleep Lounge heeft u daarvoor alle gelegenheid om dit uitgebreid te ontdekken en er op te gaan liggen. We ontmoeten u graag om u hierbij te adviseren wat het best bij u past.

Maak een afspraak op een moment dat het u past.

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS

 

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN