Schramm

Algemeen

Al bijna een eeuw maakt Schramm hoogwaardige matrassen en bedbodems zonder concessies te doen. Niet de waan van de dag is het uitgangspunt maar Schramm richt zich op kwaliteit en duurzaamheid voor jarenlang slaapcomfort.
Bedden met volledig geïntegreerd Schramm twee matras systemen met eigen octrooien, de schoudersteun (1990), de secundaire Contour aanpassing S.C.A. (2003) en de drie-matras systeem van de GRAND CRU (2011). Nog steeds is men actief bezig met ontwikkelingen in de wereld van allesomvattende slaapcomfort.

Stelt u hoge eisen aan uw nachtrust? Schramm matrassen stellen u nooit teleur.

Schramm matrassen

De Schramm matrassen zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Het ondersteunend vermogen van alle Schramm matrassen wordt individueel afgestemd op het gewicht en de lichaamsbouw van de slaper. Iedere matras is maatwerk voor het individuele lichaam.

Slaapsystemen

De Schramm matrassen zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Het ondersteunend vermogen van alle Schramm matrassen wordt individueel afgestemd op het gewicht en de lichaamsbouw van de slaper. Iedere matras is maatwerk voor het individuele lichaam.

Uniek aan het merk Schramm

De Schramm bedden zijn uniek in design en slaapcomfort. Ze bieden een optimale ondersteuning van uw lichaam door de speciale manier van productvervaardiging die bij Schramm nog een echt ambacht is. Uniek daarbij is de veer die nog steeds gebakken wordt in de oven. In het design gaat Schramm duidelijk een stap verder dan vele andere merken. Van strak en modern tot klassiek of romantisch. Bij Schramm kunt u het hele bed samenstellen naar uw wensen. Het slaapcomfort van Schramm bedden wordt door de boxspringbodem en de matrassen bepaald.

Verschillende modellen

De Schramm matrassencollectie biedt veel verschillende pocketvering matrassen in verschillende hardheden. Tot de matrassencollectie behoren de volgende pocketvering matrassen: Schramm Mythos 71-S, Schramm Mythos 71-SBA en Schamm Divina. Er is dus altijd een matras die perfect bij u past. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor de matras die de beste ondersteuning geeft.

GRAND CRU | Het beste en mooiste van Schramm

Door de jarenlange ervaring in het verbeteren van de kwaliteit heeft Schramm een paar jaar geleden de GRAND CRU geïntroduceerd. De beste veren, de beste natuurlijke toplagen, de meest vooruitstrevende techniek en de meest exclusieve designs met luxury stoffen maken de GRAND CRU van Schramm tot het allerbeste slaapsysteem van Europa. Maak een afspraak en ontdek het zelf in de Sleep Lounge.

Wij helpen u graag in de Sleep Lounge bij uw keuze van het juiste Schramm matras, zodat u weer een optimale nachtrust krijgt.

Meer informatie
Kom langs in onze Sleep Lounge, dan kunnen wij uw slaap-DNA meten. De eerste stap naar perfect slaapcomfort.

Maak een afspraak op een moment dat het u past.

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

 

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS