Somnus

Algemeen

Een Somnus bed lijkt op het eerste gezicht wel een bed voor een koningsechtpaar. Opvallend zijn de hoofdborden, maar Somnus staat bekend om zijn pocketveren; dit zijn de Sensa Intelligent-pocketveren en natuurlijke vullingen van eigen boerderij

Oorsprong van Somnus

In 1840 werd Somnus opgericht. Al ruim 175 jaar heeft Somnus ervaring met het vervaardigen van luxueuze handgemaakte bedden en matrassen. Elke matras van Somnus is Brits: van de plaatselijk gekweekte natuurlijke vulmaterialen die in elk pocketveermatras worden gebruikt, tot het Britse vakmanschap om die te vervaardigen. Het is een traditionele manier om bedden van hoge kwaliteit te maken die al vijf generaties lang hoog in het vaandel staan bij Somnus. Een traditie die luxe en comfort altijd vooropstelt.

Uniek aan het merk Somnus

Bij Somnus gaan traditie en innovatie samen op. Het beste van vroeger, dat nu nog steeds niet beter kan, combineert Somnus met de nieuwste veertechnologie om tot ongekend comfort en ondersteuning te komen.

Somnus heeft het meest unieke veersysteem, Sensa-pocket, dat in meerdere lagen zorgt voor een superieure ondersteuning en ligcomfort. Deze innovatieve veertechnologie helpt het gewicht van de slaper over een groter aantal onafhankelijke pocketveren te verspreiden en garandeert zodoende een perfecte slaaphouding. De veren ondersteunen uw lichaam gelijkmatig en verlagen het aantal drukpunten, zodat een meer rustgevende slaap wordt geboden. Daarbij gebruikt Somnus alleen natuurlijke afdekmaterialen om u de beste warmte en vochtregulatie te geven.

Verschillende modellen

U kunt elk bed naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de matras, het hoofdbord, de topper, opbergladen in de box, twee aparte matrassen of een dubbel matras: noem het maar op. Daarnaast biedt Somnus meer dan 20 verschillende hoofdborden aan met talloze soorten stoffen en dito kleurvariaties. Kortom, heerlijk slapen en stijlvorm genieten van uw nieuwe bed.

Meer weten over de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring met Engelse slaapsystemen kunnen wij u deskundig adviseren.
Kom naar de Sleep Lounge en ontdek wat een persoonlijk advies voor u kan betekenen.

Maak een afspraak op een moment dat het u past.

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriƫnteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS

 

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN