Swissflex

Algemeen

Het Swissflex slaapsysteem bestaat uit een zelfregulerende lattenbodem, een bijpassend matras en een speciaal neksteunkussen. Dit uitgekiende slaapsysteem zorgt ervoor dat gevoelige delen van het lichaam, de zogeheten drukzones, worden ontlast. Waar nodig wordt het lichaam in de juiste mate ondersteund – het lichaam is dus in elke houding perfect in balans.

Oorsprong van Swissflex

Decennialang is het merk Swissflex het absolute toppunt van de Zwitserse slaapcultuur. Swissflex staat voor innovatieve slaapsystemen die u dag in dag uit en jaar in jaar uit laten genieten van de perfecte ergonomie in elke houding. De Zwitserse perfectie laat geen ruimte voor concessie en dat ziet u terug in de geavanceerde slaapsystemen van Swissflex: Al jarenlang de meeste innovatieve lattenbodemspecialist.

Uniek aan het merk Swissflex

De nieuwste technologie van Swissflex is Bridge®. Deze totaal nieuwe ontwikkeling geeft Swissflex een forse voorsprong. De zelfregulerende lattenbodems (zowel bij zij- als rugligging) geven altijd de juiste vorming en ondersteuning bij de schouders, de taille en de heupen. De zwevende constructie wordt gecombineerd met golflatten en zorgt voor ultiem comfort tot de rand. De lattenbodems van Swissflex variëren van niet-verstelbaar tot viermotorig elektrisch verstelbaar en zijn in vele maten leverbaar. Ze kunnen in elk bed gelegd of ingebouwd worden. Tevens zijn er speciale Swissflex potensets verkrijgbaar, ook op comforthoogte.

De nieuwe matrassen met Geltex inside passen zich automatisch aan het postuur van uw lichaam aan. Het revolutionaire materiaal combineert voor het eerst hoogelastische gel met zeer ademend schuim. De drukverlaging, ondersteuning en het ademend vermogen zijn onovertroffen. Hoofd, schouders, bekken en benen; elk lichaamsdeel wordt anatomisch correct ondersteund. Innovatief is de naadloze overgang tussen de verschillende comfortzones.

Verschillende modellen

Het assortiment is zeer uitgebreid. Verschillende matrastypen (kern van Gomtex hightech- koudschuim, natuurlatex of minipockets) kunnen met verschillende lattenbodems worden gecombineerd. Het geheel kunt u combineren met fraaie gestoffeerde bedden en bijpassende nachtkastjes.

Geïnteresseerd?

Bent u geïntereseerd in een bed met een lattenbodem of Geltex matras? Neem dan contact met ons op. We kunnen in de Sleep Lounge uw slaap-DNA meten. Aan de hand van de uitkomst adviseren wij u graag.

Maak een afspraak op een moment dat het u past.

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS

 

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN