Ubica

Oorsprong

Ubica is ooit begonnen aan de kanaaleilanden in Utrecht. Het logo van Ubica is de bekende uil. Dit moest/moet tot uiting brengen dat men slimme bedden en matrassen maakt.

Na een lastige periode zijn ze onder de hoede gekomen van de recticel groep en dat heeft het merk weer de juiste allure gegeven. Het is momenteel een succes merk met mooie innovaties.

Uniek aan het merk Ubica

Ubica is van een aardige middenmoter verandert in een toonaangevende middenklasser.
De unieke GELTEX matrassen onderscheiden zich op veel terreinen van gewone matrassen zonder dat ze duurder zijn. De gepatenteerde formule van Ubica GELTEX om 3 keer beter te slapen.

De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Die elementen samen vormen de Slaapdriehoek®. Sommige slaapsystemen scoren goed op één of twee criteria maar bieden u geen totaaloplossing. Dankzij de exclusieve, gepatenteerde GELTEX® inside-technologie in de Ubica matrassen scoren deze matrassen uitstekend op de 3 essentiële pijlers van de Slaapdriehoek®.

Daarnaast heeft Ubica de BODY-BOX geïntroduceerd. Deze boxspring is instelbaar bij uw schouders en uw heupen. Hierdoor ontstaat een perfecte ligbalans van uw lichaam. Deze is vanuit uw bed met de afstandsbediening perfect instelbaar terwijl u comfortabel ligt. Ontdek het zelf bij Sleep Lounge by Slaaphof

Verschillende modellen

U kunt elk bed naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de matras, het hoofdbord, de topper,
de stoffen, de poten enz. enz. Uiteraard zijn de boxsprings elektrisch verstelbaar te leveren en ook in de lengtematen 210 cm en 220 cm.

Meer weten over de mogelijkheden?

Kom naar de Sleep Lounge, dan geven we u een uitgebreid advies. Door de juiste bodem en matras te combineren voorkomt u een miskoop en slaapt u jarenlang zonder klachten.

Maak een afspraak op een moment dat het u past.

 

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS

 

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN