Viking

Algemeen

Viking is een Zweeds bedrijf dat boxsprings, matrassen, toppers en bijpassende accessoires maakt. De Zweedse boxsprings staan in Europa bekend als zeer comfortabel en duurzaam. Viking is een Zweeds familiebedrijf dat diverse keren is verkozen tot beste boxspring fabrikant van Zweden. De sterke groei van het merk is dan ook niet verwonderlijk. Sleep Lounge by Slaaphof zag deze ontwikkeling al in 2011 gebeuren en werd in 2012 in Nederland de eerste Viking dealer.

Oorsprong Viking

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruikmakend van Zweedse materialen. Ongekende kwaliteit met een uitzonderlijk comfort, komt door vele jaren van inspanning en gebruik van goede materialen. Indien u kiest voor een bed van Viking beds of Sweden bent u verzekerd van topkwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Alle bedden ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest alvorens ze worden uitgeleverd.

Uniek aan het merk Viking

De Viking modellen bieden u diverse comfortklassen aan. Twee, drie of maar liefst vier lagen veren op elkaar zorgen voor een ongekend comfort. Daarop kiest u een bijpassende topper met natuurlijke materialen voor optimaal comfort. De Birka, Royal en Exclusive matras bezitten zeven zones met – uniek - 3 hardheden in één matras, welke zijn afgewerkt met latex. Dit geeft een zeer aangenaam gevoel. U herkent een bed van Viking aan zijn vakmanschap en hoogwaardige materialen. De zware, massief houten frames, van zwaar Zweeds grenen, maken de boxspring zeer stabiel en zorgen voor een lange onderhoudsvrije levensduur. De bedden staan borg voor een goede combinatie van geweldig comfort en een aangename prijs. Alle modellen zijn zelf te designen door een keuze te maken uit de vele stoffen en kleuren.

Verschillende modellen

Viking heeft een brede collectie bedmodellen. Van zeer goede middenklasse modellen tot de echte paradepaardjes onder de Vikings, zoals de Exclusive Continental of de Royal Continental. Van het Scandinavische frame bed (box en matras in één unit) tot en met de continentale uitvoeringen zijn leverbaar als elektrische verstelbare boxsprings. Gemaakt met een deskundig oog voor detail. We hebben we een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden in de Sleep Lounge van het Zweedse merk Viking.

Slaapadvies

De keuze van uw bed ontstaat na onze deskundige manier van vier verschillenden stappen die wij samen met u doorlopen in de Sleep Lounge.

Bekijk hier hoe wij samen met u tot de juiste ‘nachtrust’ komen.

Welke producten vindt u in de Sleep Lounge by Slaaphof?

De Sleep Lounge is een beleving op zich. Wij geven onze streng geselecteerde producten een podium in de Sleep Lounge.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

 

Over Sleep Lounge

Bij Sleep Lounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

BEKIJK MEER OVER ONS

 

Wat is Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap.

LEES OVER SLEEPLOUNGE BY SLAAPHOF

 

Top tien Tips & Tricks

Als u een bed gaat kopen, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, over nadenkt en laat adviseren. Wij geven u graag een aantal tips mee.

TOP TIEN TIPS & TRICKS