Onze service

Service is bij Sleep Lounge een belangrijk instrument om klanten tevreden en blij te maken. Service is maar een klein deel achteraf en begint bij ons vooraf. Een eerlijk en deskundig advies voorkomt veel problemen en ellende, nog los van de vaak vervelende bijeffecten als rugklachten, vrij nemen enz.

De service van Sleep Lounge

  • Deskundig en professioneel advies
  • Deskundige en zorgvuldige montage door eigen Sleep Lounge monteur(s)
  • Afstelling en uitleg producten door Sleep Lounge monteur(s)

Aftersales

Sleep Lounge is voor spoed-service gevallen zoals een lek waterbed, ook buiten kantooruren bereikbaar.
De techniek biedt véél voordelen maar een ongelukje of een storing kan helaas voorkomen. Om u optimaal te kunnen bedienen werkt Sleep Lounge met eigen monteurs die snel en vakkundig de problemen oplossen. Daarnaast zijn er korte en effectieve lijntjes naar de adviseurs bij Sleep Lounge. Zo kunnen we snel handelen en vakkundig storingen/klachten oplossen.

Heeft u een vraag over onze service of een concreet servicegeval? Mail ons dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Houdt u er wel rekening dat we op zondag en maandag gesloten zijn? Heeft u dringend hulp nodig? Dan kunt u beter telefonisch contact opnemen, dat gaat sneller! Buiten winkeltijden geeft het antwoord apparaat u het nummer van onze service/storingsdienst. Hou dus pen en papier even bij de hand.

Zo ziet u, we staan altijd voor u klaar. Een prettige en geruststellende gedachte!

Sleep Lounge pand

SLEEP LOUNGE by SLAAPHOF

Deventerweg 2
3843 GD Harderwijk

 

T. 0341 - 410 164
E. info@sleeplounge.nl

SLEEP LOUNGE by SLAAPHOF

Deventerweg 2
3843 GD Harderwijk

 

E. info@sleeplounge.nl

 

BEL 0341 - 410 164