Kom beleven bij Sleep Lounge

Waarom beleven?

In de Sleep Lounge hebben wij een beleving gecreëerd waarin uw slaapervaring centraal staat.

Wat is de Sleep Lounge?

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om u de juiste keuzes te laten maken in uw zoektocht naar perfecte slaap. Met de Sleep Lounge hebben wij een beleving gecreëerd waarin uw slaapervaring centraal staat, vanaf het moment dat u voor de eerste keer bij ons binnenkomt tot de eerste nacht in uw eigen slaapkamer en de jaren dat u beter zult slapen.

Onze passie is om mensen beter te laten slapen. We zetten onze jarenlange ervaring dagelijks in om u een persoonlijk slaapadvies te geven. We hebben een selectie gemaakt van merken en bedden waar wij in geloven. Zo laten we het bed aansluiten bij uw wensen maar ook bij wat wij geloven dat de beste oplossing is om u beter te laten slapen.

Om u maximaal te ondersteunen bij het kiezen van een goed bed hebben wij een uitgebalanceerde en doeltreffende manier ontwikkeld om u te begeleiden in het keuzeproces.

Wij vertellen u hier graag meer over. Kom langs in de Sleep Lounge!

SLEEPLOUNGE by SLAAPHOF is meer

♦ Uw nachtrust – Onze passie
Tendiepste gaat nachtrust maar om één ding: Morgenvroeg fit wakker worden. Daarom hebben wij ons bedrijf hier helemaal op ingericht.

“Goedemorgen” begint met “welterusten”. Daar doen we alles aan omdat een goede nachtrust de kwaliteit van ons leven wezenlijk verbeterd.

♦ Uw lichaam
Niet alle producten met een goede kwaliteit hebben het ligcomfort wat bij u past. Onze zoektocht concentreert zich op datgene dat het best bij u past. Vorming, ondersteuning, klimaat en design hebben allemaal invloed. We nemen u mee in de zoektocht naar hoogwaardig slaapcomfort. U heeft tenslotte maar één lichaam.

♦ Onze waarden
Bij Sleeplounge gaat het niet om bedden, maar om mensen. Deze bedrijfscultuur is sinds 1989 geworteld in ons bedrijf en cruciaal voor de stabiliteit van ons bedrijf. Een tevreden klant is de belangrijkste motivatie voor onze drive. Vertrouwen en belangstelling in elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

♦ Onze missie
Wij willen uw nachtrust verbeteren.

♦ Onze mensen
Het Sleep Lounge team bestaat uit ervaren en gepassioneerde mensen. Gepassioneerd voor mensen en voor het vak. Daarbij stellen we uw wensen en klachten centraal. Wie zit er achter Sleep Lounge?

♦ Onze werkwijze
Om u maximaal te ondersteunen in het kiezen van een goed bed hebben wij een uitgebalanceerde en doeltreffende manier ontwikkeld om u te begeleiden in het keuzeproces. Intakegesprek met wensen/klachten – meting in de testcabine – producten bekijken – meting en intake gesprek worden omgezet in persoonlijk advies met concreet voorstel en duidelijke marktconforme prijzen. Niet duurder, wel beter.

Onze producten/merken
Slaaphof stelt hoge eisen aan de producten. Om een tevreden klant te houden selecteren we op een aantal belangrijke criteria. Denk o.a. aan Duurzaamheid, Ergonomie, Betrouwbaarheid, Garantie en Design. Helaas voldoen veel bekende merken niet aan alle criteria. Dit geeft u zekerheid over uw aankoop.

♦ Onze service
We schrijven dit in hoofdletters. Service is eigenlijk geen dienst maar een houding. Dat begint bij het advies en loopt naadloos over in bezorging, plaatsing en after-sales. Alléén zo blijft u tevreden. Jaar in - jaar uit.

♦ Onze bereikbaarheid
U heeft bijvoorbeeld gelezen in bed en wilt gaan slapen, maar uw bed wilt niet meer naar beneden. Dan belt u het storingsnummer van Sleeplounge en krijgt u een deskundige persoon aan de lijn. 24/7 staan we voor u klaar.

♦ Onze adviezen zelf ervaren?
Maak een afspraak en laat u deskundig adviseren. Dan ontdekt u zelf dat een dagje uit naar de rand van de Veluwe u laat genieten van de rust van bos en heide.

sleep lounge showroom 04

sleep lounge wat is sleep lounge 02

sleep lounge wat is sleep lounge 01

220517 Slaaphof Website 1200x1200px