Wie zijn wij?

Tot in alle details gaat het bij de Sleep Lounge niet om bedden, maar om mensen. Deze bedrijfscultuur is sinds 1989 geworteld in ons bedrijf en cruciaal voor de stabiliteit van ons bedrijf. Een tevreden klant is onze belangrijkste motivatie. Vertrouwen in en belangstelling voor elkaar vormen de basis van onze betrokken medewerkers.

De Sleep Lounge stelt hoge eisen aan de producten. Om tevreden klanten te houden selecteren we op een aantal belangrijke criteria. Denk o.a. aan duurzaamheid, ergonomie, betrouwbaarheid, garantie en design. Dit geeft u zekerheid over uw aankoop.

Sleep Lounge | sinds 1989

In de loop van de jaren hebben we onze kwaliteit gestaag verbeterd en aangepast aan de veranderende behoefte van onze klanten. Tijden veranderen, mensen veranderen en daardoor ook hun behoeften en wensen. Daarbij streven wij bij de Sleep Lounge naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Hoe doen we dat?

In de Sleep Lounge verwennen wij onze klanten

  • We kijken naar de behoeften en wensen van onze klanten
  • We kijken heel streng naar wat de fabrikanten echt te bieden hebben
  • We kijken continu naar onszelf en verbeteren voortdurend de kennis en kunde van onze mensen en processen in onze organisatie.

Hiervoor gebruiken wij de Kaizen-methode, waarbij we ernaar streven om de processen continu te beheersen en direct ook weer aan te passen als de markt of de omgeving nieuwe eisen stelt.

Een fabrikant vertelt graag mooie verhalen. De Sleep Lounge niet.
Eerlijkheid duurt het langst. En een tevreden klant blijft een klant. Dit komt door onze werkwijze waarbij we belangrijke selectiecriteria hanteren.

Bekijk onze werkwijze

Wanneer een beddenmerk niet dezelfde kernwaarden hanteert als de Sleep Lounge, resulteert dat in ontevreden klanten. Dat willen we niet. U als klant toch ook niet?

Strenge selectiecriteria

Wij willen niet afhankelijk zijn van fabrikanten en daarom verkopen wij meerdere merken in onze Sleep Lounge. Ieder merk ondergaat een strenge selectiecriteria.

Welke eisen stelt de Sleep Lounge aan de merken?

  • Productkwaliteit
  • Ligkwaliteit
  • Garantie
  • Service
  • Leveringsbetrouwbaarheid
  • Hoogstaand productieproces en optimale duurzaamheid

Klik hier voor meer uitleg van onze selectiecriteria.

 

Ons Team

Wij werken als een hecht team samen. Wij richten ons op het optimaal bedienen van onze klanten. Deskundigheid, creativiteit, technische kennis, specialisatie in topsegmenten en waterbedden en heel wat jaren ervaring maken van Ans, Gerard, Mark en Henk een ijzersterk team. We nemen uitgebreid de tijd voor onze klanten en steken veel energie in het advies, omdat we maar één ding willen: het verbeteren van uw nachtrust.

220517 Slaaphof Website 1100x1100

Sleep Lounge Team 4