Bed fitting - welk bed past bij u?

Bij de Sleep Lounge weten we als geen ander hoe belangrijk slapen voor u is. Daarom laten we niets aan het toeval over. Bij Sleep Lounge hebben we een unieke werkwijze uitgestippeld om u zo goed mogelijk te helpen en het advies zo persoonlijk mogelijk te maken.

Kom tot rust in de Sleep Lounge

Een bed koopt u voor jaren. En dat moet goed. Daarom is het belangrijk dat u daarvoor de tijd neemt. In de Sleep Lounge nemen wij voor u uitgebreid de tijd en komt u tot rust in een inspirerende omgeving.

Inventarisatie van uw wensen en een meting van uw lichaam

Ieder mens is anders: een ander lichaam, een andere slaaphouding en andere slaapgewoonten. Wij brengen alle aspecten in kaart die een rol spelen bij uw nachtrust. Ook zaken als koffie en thee, beweging, medicijngebruik, licht en andere zaken die slaap beïnvloeden komen aan de orde.

Testen, proefliggen en persoonlijk advies

Meten is weten. Daarom werkt de Sleep Lounge al ruim vijftien jaar met een computergestuurd meetbed. Op ontspannen wijze ligt u even op het meetbed en wordt uw gehele lichaam gemeten. Brede schouders, holle onderrug alle waarden worden in kaart gebracht. Met deze belangrijke gegevens en de resultaten van het intakegesprek zien wij wat uw lichaam nodig heeft. Daarna gaan we in onze nieuwe en goed ingerichte showroom de bedden bekijken die voor u geschikt zijn. In het persoonlijk advies houden wij rekening met de voor- en nadelen van ieder slaapsysteem. Niet onze voorkeuren zijn bepalend maar wat u nodig heeft of wenst.

Keuze van materiaal en styling

Als we samen met u hebben bepaald wat voor u het meest geschikt is, gaan we kijken naar belangrijke zaken als maat, instaphoogte, model en kleur. Desgewenst komen wij bij u thuis ons advies ter plekke demonstreren.

maanrand mobiel 01 vervolg

Bed fitting - welk bed is goed voor u
 Fase 1  Fase 2
Kom tot
rust in de
Sleep Lounge
Inventarisatie
van wensen en
meting 
Fase 3 Fase 4
Testen,
proefliggen
en advies
Keuze voor
materiaal en
styling

 

 

220517 Slaaphof Website 1200x1200px5