Meting in testbed – uw DNA profiel

Bij de Sleep Lounge laten wij niets aan het toeval over. Meten is weten. Zo werken wij al meer dan vijftien jaar met een computergestuurd testbed. Deze unieke meting in onze belevingscabine combineert en meting en een video met belangrijke informatie over lighouding en klachten.

Meting in de belevingscabine

Om te ontdekken welk bed het best bij u past, doen we bij Sleep Lounge een meting van uw lichaam. Ieder mens is anders en om te ontdekken wat bij u past doen we de postuurmeting, ook wel DNA meting genoemd. De test duurt ongeveer 9 minuten en laat zien wat uw lichaam nodig heeft voor een optimale vorming en ondersteuning. U voelt meteen dat het bed u laat ontspannen en dat u beter ondersteund wordt.

DNA meting rapport

Meteen na de meting draait de printer uw persoonlijke gegevens uit. De bodem, matras en het hoofdkussen worden geclassificeerd. Daarmee hebben we onafhankelijke gegevens die we gebruik om uw persoonlijk advies te onderbouwen en vorm te geven. Deze meting geeft niet alleen de juiste richting maar voorkomt ook miskopen op basis van uw gevoel.

Afspraak voor gratis meting

Het is prettig om in alle rust u te kunnen adviseren. Maak een afspraak, dan reserveren wij voldoende tijd om een meting te doen en daarna alle vervolgstappen in te zetten die nodig zijn.

Benieuwd hoe we dit doen?

Door deze procedure te volgen kunt wij u uiterst zorgvuldig adviseren. Wij hebben de ervaring dat vooraf zorgvuldig adviseren veel problemen achteraf voorkomt. Ons motto: We doe het graag goed.


♦ TIP: U houdt uw kleding gewoon aan. Zorg daarom voor gemakkelijk zittende kleding zodat u prettig kunt liggen.

Meer weten over onze 4 stappen

De top tien Tips & Tricks
25 jaar garantie – beter kan niet

Lees altijd de voorwaarden over de garantie goed door. De lengte van de garantie is geen afspiegeling van kwaliteit. Er wordt steeds vaker een lange garantie gegeven om vertrouwen te wekken, maar u kunt worden misleid.

 

Tweede matras half geld

De Consumentenbond doet vaak onderzoek naar hoge kortingen en daaruit blijkt dat wanneer een matras of bed de juiste prijs heeft, nooit een hoge korting gegeven kan worden. Het is verstandig om prijzen te vergelijken, want niemand betaalt graag te veel.

 

Goedkoop is duurkoop

In de Sleep Lounge geven wij onafhankelijk advies of u kunt vooraf om advies vragen. Kwaliteit is gebaseerd op meerdere vlakken. We laten u ook zien dat kwaliteit wat duurder is bij aanschaf, maar veel langer meegaat. U slaapt veel beter.

 

BEKIJK DE VOLLEDIGE TOP 10