Wanneer heeft u een goed bed?

Wanneer heeft u een goed bed nodig?

Altijd!

Waarom heeft u altijd een goed bed nodig?

U herkent het vast. Ik heb geen klachten, dus ik heb geen ander of goed bed nodig!!
Dit is echter een groot misverstand. Het feit dat u nu geen klachten heeft of ervaart zegt nog niets over de kwaliteit en geschiktheid van uw bed voor uw lichaam. Het zegt veel over de sterkte van uw lichaam. En dat is fijn. Maar wilt u graag een sterk en gezond lichaam houden, zorg er dan wel goed voor.

Een goed bed en een goede matras verbetert uw nachtrust, vitaliteit en kan klachten voorkomen

Een verkeerd matras leidt tot een verkeerde lighouding, maar niet altijd meteen tot klachten. Uw lichaam heeft een bepaalde veerkracht die dat kan opvangen. Maar niet voor altijd. Uw lichaam moet datgene compenseren wat een bed moet doen. Daarom zorgt een verkeerde matras of een verkeerd bed ervoor dat het lichaam door compensatiegedrag slijtage gaat ondervinden. Dit kan na verloop van tijd klachten veroorzaken.

Een goede nachtrust gaat dus veel verder dan zonder klachten wakker worden.
Ontdek hoe geweldig een goed bed is en wat het voor uw gezondheid doet. Een goed bed koopt u nooit te vroeg. Aarzel dus niet en maak een afspraak met één van onze slaapspecialisten. Het zal uw leven en fitheid veranderen.

Een goed bed is het beste slaapmiddel

Duizenden tevreden klanten beamen dit bij ons bedrijf. Sinds 1989 adviseren wij nachtrust waarbij ú centraal staat.

De top tien Tips & Tricks
25 jaar garantie – beter kan niet

Lees altijd de voorwaarden over de garantie goed door. De lengte van de garantie is geen afspiegeling van kwaliteit. Er wordt steeds vaker een lange garantie gegeven om vertrouwen te wekken, maar u kunt worden misleid.

 

Tweede matras half geld

De Consumentenbond doet vaak onderzoek naar hoge kortingen en daaruit blijkt dat wanneer een matras of bed de juiste prijs heeft, nooit een hoge korting gegeven kan worden. Het is verstandig om prijzen te vergelijken, want niemand betaalt graag te veel.

 

Goedkoop is duurkoop

In de Sleep Lounge geven wij onafhankelijk advies of u kunt vooraf om advies vragen. Kwaliteit is gebaseerd op meerdere vlakken. We laten u ook zien dat kwaliteit wat duurder is bij aanschaf, maar veel langer meegaat. U slaapt veel beter.

 

BEKIJK DE VOLLEDIGE TOP 10